“Je eigen Company Sandwich franchisen”

Een online franchise concept voor de zakelijke markt.

Sinds 2009 opereert Company Sandwich succesvol in Den Haag. Het concept is geoptimaliseerd en er staat nu een sterk online platform. Door slimme online marketing weet de zakelijke klant Company Sandwich makkelijk te vinden.

Company Sandwich in het kort:

  1. DE lunchaanbieder voor de zakelijke markt
  2. Efficiënte productie en gepositioneerd op slimme locaties
  3. Online specialisatie en marketing
  4. Creatieve opvallende presentatie van haar dagverse producten.

Door de jarenlange ervaring die Company Sandwich heeft opgebouwd met de zakelijke klant weten we wat deze belangrijk vindt.  Door de juiste zakelijke klantbenadering, online gebruikersgemak van bestellen en administratieve afhandeling ontzorgen wij onze zakelijke klant.

Word ondernemer en begin je eigen Company Sandwich:

Ben je een echte teamplayer, ben je fanatiek en klantgericht?, Heb je passie voor onze producten en ben je creatief? Ben je ondernemend? Dan heb jij de basis ingrediënten om als franchiser aan de slag te gaan bij Company Sandwich! 

Als ondernemer sta je voor Company Sandwich, je stelt je coöperatief op en ziet altijd het grotere geheel. Onze franchisenemers werken volledig zelfstandig, zowel op juridisch als op economisch gebied. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken, voor je medewerkers en de resultaten van je vestiging. Als Company Sandwich franchisenemer ben de dus een echte zelfstandig ondernemer, maar dan wel met de voordelen die de Company Sandwich formule biedt.

Ben je enthousiast geworden en spreekt het je aan. We komen graag met je in gesprek!

Stuur een e-mail met je motivatie en cv naar: scheffers@companysandwich.nl


Voor 10 uur besteld
dezelfde dag bezorgd
Vers bereid
Vers bereid
volgens eigen recept
Snel geleverd
Snel geleverd
op tijd voor de lunch
Persoonlijke service
Persoonlijke service
Bespaar tijd

Reviews

EZ- base

Zeer goede service, altijd keurig op tijd en overheerlijke broodjes. Mooi opgemaakt, wij zijn zeer tevreden!

Shannon Bravenboer

Gister voor het eerst broodjes besteld bij Company Sandwich; gekozen voor de Bloemschaal. Netjes op tijd geleverd, lekkere broodjes (genoeg ook!) en mooi opgemaakt.
Alleen maar positieve berichten!

Kathelijne Saathof

De lekkerste broodjes bestel ik altijd bij Company Sandwich. Sinds jaren bestellen wij ook de bloemschaal die ik nergens anders gezien heb, een eyecatcher bij een belangrijke vergadering!
Vers, origineel en super service!!