Over Company Sandwich

Hieronder vindt u antwoorden op veelgestelde vragen van onze klanten. Staat uw vraag niet in de lijst en/of krijgt u geen bevredigend antwoord? Neemt u dan contact met ons op. Company Sandwich beantwoordt graag al uw vragen.

“De beste manier om jouw zakelijke lunch in jouw regio te bestellen”

Wij streven naar het beste en lekkerste aanbod van lunch, ontbijt of borrel voor bedrijven via het beste en snelste online bestelsysteem in Nederland waarbij onze klanten kunnen vertrouwen op de meest klantvriendelijke service.

Onze belofte:

-Geen stress, geen gedoe, wij regelen het!

-Wij sparen je tijd en geld uit door ons simpele online bestelsysteem

-100% Kwaliteits- en levering garantie

-Onze “foodie experts” helpen jou bij het samenstellen van je lunchmenu, hoeveelheden en dieet wensen en meer.

-Alles overzichtelijk op factuur weergegeven in één verzamelfactuur

 


 

Algemeen

 

Wie zijn wij?

 We zijn een online food service bedrijf voor de zakelijke markt, gespecialiseerd in het vervaardigen en bezorgen van vers en gezond ontbijt en lunches. Dus uitermate geschikt voor vergaderingen, bedrijfstrainingen en cursussen. Ook kunnen wij voor u gezonde snacks en fruitmanden verzorgen, ideaal voor lunches buiten de deur in de vorm van lunchpakketten en bedrijfslunches voor onderweg.   

Company Sandwich werkt altijd met dagverse producten en alle producten worden vlak voor bestelling vers gemaakt. U bent dus altijd verzekerd van heerlijke verse broodjes, salades en alle andere producten. Ook voor salades, fruit en dranken kunt u bij Company Sandwich terecht. 

U kunt 24 uur online bij Company Sandwich terecht voor het bestellen van een ontbijt, een lunch, een borrel, gezonde snacks, borrelhapjes en voor andere activiteiten.

Company Sandwich werkt vanuit verschillende filialen met partners die de beste kwaliteit aan onze klanten willen leveren.

Company Sandwich werkt efficiënt en kostenbesparend omdat zij vanuit een centraal punt de facturen opstelt en verzendt.

Via het online platfrom kan Company Sandwich grote bedrijven, maar ook het MKB bedienen. Een bepaalde afdeling binnen een grotere organisatie kan bestellingen doen via een eigen account. Oftewel zonder catering contract kunt u bij ons gewoon bestellen.

Hoe kan ik een account aanmaken?

U  kunt zowel voor als tijdens het plaatsen van een bestelling een account aanmaken. Rechts bovenin je scherm vind je de knop “Aanmelden”. Wanneer je nieuw bent bij Company Sandwich  kunt u zich hier registreren. Ook kunt u ervoor kiezen om tijdens de afronding van je bestelling een account aan te maken, dit wijst zich vanzelf.


Waar levert Company Sandwich?

Company Sandwich levert haar broodjes in de Ragio Leiden, Den haag , Rotterdam, Rijswijk, Voorburg, Leidschendam, Zoetermeer, Nootdorp, Forepark, Westland en  Scheveningen. Hoofddorp, Schiphole.

 Bent u ergens anders gevestigd? Neemt u dan contact met ons op.


 

Wat zijn de bestel- en leveringstijden?

 

-Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 08:00 uur tot 17:00 uur. 

-Voor levering op dezelfde dag ontvangen wij uw bestelling graag uiterlijk voor 10:00 uur zodat levering tussen 11:00 en 17:00 uur mogelijk is. 

-Wilt u op andere tijden of dagen geleverd krijgen, of bent u te laat om voor 10:00 uur uw bestelling te plaatsen, neem dan a.u.b. telefonisch contact met ons op. 

-Op verzoek kunnen wij uiteraard ook in weekenden of op feestdagen leveren. Maak hiervoor een afspraak met onze servicedesk. 

Op feestdagen leveren wij alleen op afspraak.


 

Bestellen


Hoe kan ik broodjes, lunch bestellen?

Het heeft onze voorkeur dat u via het online bestel formulier uw bestelling doorgeeft. Indien we uw bestelling niet hebben bevestigd binnen 15 minuten belt u ons dan aub op door even te bellen met uw regio.  

 

Hoe kan ik bestellen?

In 3 stappen:

Uw locatie: Voer postcode in en je komt op de juiste bestelpagina.

Bestellen: Bij “Categorie” bepaalt u welk product u wilt bestellen en kunt u aantallen personen of producten kiezen.

Bestelling afronden: Afrekenen, reken direct af, of betaal op rekening/ verzamel factuur.

Bevestiging: Je krijgt automatisch per e-mail een overzicht van de bestelling met een bestelnummer

Deze e-mail is de bevestiging van de bestelling.

Indien er geen bevestiging per e-mail is ontvangen, is de bestelling niet doorgekomen!


 

Hoe ver kan ik vooruit bestellen?

U  kunt 24 uur per dag, 7 dagen per week en  overal in Nederland gebruik maken van ons platform wwwcompanysandwich.nl.

Bij Company Sandwich kunt u onbeperkt vooruit bestellingen inplannen.

Heeft u bijvoorbeeld al een overzicht van alle trainingen dan kunt u zelf direct ook alle lunches inplannen. Indien er wijzigingen volgen kunt u dit ook gewoon zelf aanpassen tot dezelfde dag voor 09:00 uur.

Heeft u iedere vrijdag een lunch nodig? In het makkelijke bestelsysteem kunt u deze dan gewoon een paar maanden vooruit plannen. Dan vergeet u nooit meer te bestellen en bespaart u het u een hoop tijd!

U kunt altijd achteraf nog wijzigingen doorvoeren of bestellingen annuleren indien er een training/ of lunch uitvalt. Dit doet u makkelijk in uw eigen account of u stuur een mailtje: “bestelling annuleren”

 


 

Betalen


Hoe kan ik betalen?

Wanneer u gebruik maakt van het online bestelformulier wordt, wanneer uw bestelling volledig is, vanzelf de keuze gegeven op welke manier u wilt betalen.

Op rekening

Contant

Ideal

Paypal/ Creditcard
 

Hoe kan ik op rekening bestellen?

Indien wij over uw bedrijfsgegevens beschikken omdat u een account bij ons heeft kan er per afgesproken periode een factuur worden opgemaakt welke per e-mail wordt verzonden. Wij hanteren een betalingstermijn van 14 dagen.
 

Kan ik contant betalen?

U kunt ook contant afrekenen bij de bezorger(ster).


 

Wat zijn de bezorgkosten bij Company Sandwich?

Bestellingen bij Company Sandwich worden GRATIS bezorgd. Bij bestellingen onder de €20,- komen er €4.00 bezorgkosten bij.

Zijn de prijzen inclusief of exclusief BTW?

Prijzen vermeld op onze website zijn inclusief BTW. Het BTW tarief staat altijd op de factuur welke u van ons per e-mail ontvangt ongeacht of u contant betaalt of via verkoop op rekening.

Is er een minimaal bedrag om te bestellen?

Onder €15,00 levert Company sandwich geen bestellingen.

Kan ik een kostenplaats of afdelingsnaam toevoegen?

U heeft de optie om een kostenplaats en/of afdelingsnaam toe te voegen.

Kan ik een e-mail adres toevoegen voor facturen?

U kunt een factuur adres toevoegen naast het afleveradres wanneer u een bestelling plaatst. U krijgt dan een bevestiging op uw account. De factuur gaat dan rechtstreeks naar het opgegeven e-mail adres voor de facturatie.

 


 

Annuleringsvoorwaarden: 

Indien u de levering toch wenst te annuleren kunt u contact opnemen met de betreffende vestiging om de mogelijkheden te bespreken. Of u kunt wijzigingen zelf doorvoeren in uw eigen account.

Annuleren is natuurlijk altijd mogelijk mits tijdig kenbaar is gemaakt en de leverancier nog niet is begonnen met de inkoop, bereiding of bezorging van de gewenste producten.

Een bestelling die is geannuleerd nadat de partner leverancier is begonnen met het klaarmaken van de bestelling, komt voor uw rekening. 

Company Sandwich en haar Partners kunnen een bestelling annuleren door uitzonderlijke omstandigheden of foute invoer. Indien dit mocht voorkomen zal de Company Sandwich vestiging  u z.s.m. hierover informeren. Bestellingen die in overeenstemming met deze bepaling zijn geannuleerd, zullen uiteraard niet in rekening worden gebracht.

Een betaling gedaan voorafgaand aan deze annulering zal door CS vestiging worden geretourneerd.

Bij maatwerkorders of orders waar specifiek grotere volumes zijn ingekocht gelden afwijkende annuleringsvoorwaarden waarbij gemaakte kosten kunnen worden doorbelast. 
In het geval dat u wenst te annuleren terwijl uw bestelling is gemaakt en op weg is om te bezorgen, sturen wij u een factuur. 

Kleine bestellingen tot € 50,00 kunnen op dezelfde dag worden geannuleerd tot 9:00 uur. 
Voor grote bestellingen geldt: 
Van 50,- euro tot 300,- gratis te annuleren tot 2 dagen van tevoren 
Van 300,- euro tot 500,- gratis te annuleren tot 3 dagen van tevoren 
Vanaf 500,-gratis te annuleren tot 5 dagen van tevoren 

Voor grote events (vanaf 1.500 broodjes) gelden afwijkende regels, Hiervoor geldt dat deze gratis te annuleren zijn tot 2 weken van tevoren. 

Te laat betalen: 
Eerste reminder geen extra kosten 
2de reminder extra administratie kosten €7,95 
3de reminder extra administratie kosten €15,90 

Voor 10 uur besteld
dezelfde dag bezorgd
Vers bereid
Vers bereid
volgens eigen recept
Snel geleverd
Snel geleverd
op tijd voor de lunch
Persoonlijke service
Persoonlijke service
Bespaar tijd

Reviews

EZ- base

Zeer goede service, altijd keurig op tijd en overheerlijke broodjes. Mooi opgemaakt, wij zijn zeer tevreden!

Shannon Bravenboer

Gister voor het eerst broodjes besteld bij Company Sandwich; gekozen voor de Bloemschaal. Netjes op tijd geleverd, lekkere broodjes (genoeg ook!) en mooi opgemaakt.
Alleen maar positieve berichten!

Kathelijne Saathof

De lekkerste broodjes bestel ik altijd bij Company Sandwich. Sinds jaren bestellen wij ook de bloemschaal die ik nergens anders gezien heb, een eyecatcher bij een belangrijke vergadering!
Vers, origineel en super service!!